Dalmatian - Almond Eye Clair de Lune

XVI MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH

18.03.2011 23:20

XVI Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych
Katowice, PL

Pátek 18. 3. 2011

ALMOND EYE Clair de Lune - třída mladých: EXCELLENT 1, CAJC, BOJ

POSUDEK:

pies w dobrym typie, proporcjonalny, swobodnie poruszających się, poprawnie cętkowanie, świetny temperament

POSUDEK - PŘEKLAD:

Pes v dobrém typu, úměrný, volně se pohybuje, správné tečkování, vynikající temperament

ROZHODČÍ: Opara JANUSZ, PL

Narozeninová výstava se i přes pár komplikací vydařila. Katowický areál RONDO, kde se výstava konala, je dostatečně velký a především velikost kruhů byla skutečně ohromující, takže se každý pejsek mohl předvést v plné kráse :).

Když jsme se kolem půl jedné dostali na řadu, Falco mě moc potěšil - možná díky již zmiňovanému prostoru v kruhu a jistě také díky vařeného kuřete místo suchých piškotů se nádherně předvedl. Parádně klusal a vytrvale stál jako socha při psaní posudku. Od pana rozhodčího se nechal v klidu prohlédnout a vůbec neprotestoval! No zkrátka si asi řekl, že když má ten rok, tak se polepší :). Získlali jsme tedy výbornou 1, nejlepší mladý a nejlepší junior.

Po posouzení ostatních dalmatinů jsme šli bojovat o BOBa. Rozhodčí se rozhodoval mezi Falcem a hnědě tečkovaným psem z třídy otevřené. Stále porovnával psy v pohybu i v postoji. Když jsme běželi asi třetí kolečko a poté se postavili, stoupla jsem si druhou stranou a Falco ukázal svou jednu zadní bílou nohu přímo rozhodčímu na oči, no a bylo rozhodnuto... zvítězil vícetečkovaný soupeř. No nevadí, i tak je to velký úspěch!!!

Protože jsme z Katowic spěchali domů na oslavu našich známých a Falca zítra čekal další náročný den a také závěrečné souteže měly začít až před 16 hodinou, jeli jsme domů hned a na závěrečky nečekali... Co nám čert však připravil... dlouhé kolony aut, objížďku a nakonec jsme i zabloudili... no, cesta domů trvala o více než tři hodiny déle, takže jsme dorazili stejně až večer. Na štěstí ve zdraví a se skvělými výsledky :).

FOTOGALERIE Z VÝSTAVY

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode