Dalmatian - Almond Eye Clair de Lune

Náš rok 2011

01.01.2012 19:47

Rok 2011 byl pro mě rozhodně rokem plným změn, nových příležitostí, poznatků, zážitků, a také zkoušek mé výdrže, trpělivosti a schopností. V celku bez obtíží jsem úspěšně zvládla dokončit školu a dostat se na vysokou, mnohem horší to však bylo se sháněním práce, která by stála za to. Divoké chvíle jsme zažili při pubertálním machrování našeho milovaného puntíka, který byl přesvědčen o své mnohonásobné převaze proti všem a všemu. Horké byly také příchody domů, kdy byl byt již po několika málo minutách otočen vzhůru nohama a naše milované psí dítě se tvářilo, že se domem prohnal ničivý vítr, který nešel zastavit.

Absolvovali jsme celkem 12 výstav, 7 v ČR a zbylých 5 v Polsku. Naučili jsme se nové věci, poznali nová místa (především pak polské cesty :), okusili sílu konkurence a především jsme získali cenné zkušenosti. Pokud se ohlédnu po výsledcích, jsem nadmíru spokojená :). Falco vybojoval mnoho krásných známek a spnil podmínky pro udělení hned dvou titulů; Junior šampion ČR a Junior Šampion Polska. V tomto směru tedy mohu říct, že rok 2011 pro nás rozhodně byl náročný, ale úspěšný.

Do nového roku, roku 2012, bych všem ráda popřála mnoho síly, štěstí, pevnou vůli a odhodlání jít si za svými sny. A i když se bude zdát, že cesta je těžká a život tvrdý, mějme na paměti, že vše špatné je k něčemu dobré, a že naděje umírá až poslední.

Lucie K.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode